Currencies:
  Shopping Cart  0 items
   

  Shipping & Returns

  Frakt & Retur

  1. Frakt

  Vi använder oss av International Express service för alla internationella leveranser. Beställningarna vanligtvis skickas inom 48 timmar från orderdatum . Efter det att varorna skickas, kommer vi att ge dig ett spårningsnummer för spårning på nätet direkt. Sjöfarten tar normalt ca 5-9 dagar för dörr till dörr.
  2. indragningar

  Om du vill annullera din beställning, vänligen kontakta oss omedelbart. Levereras order kan inte avbrytas. Hoppas du kan förstå. Tack.
  3.avkastning

  I enstaka fall av fabrikationsfel, skulle vi byta ut / reparera produkter utan kostnad för customer.To returnera en vara måste du maila oss och informera oss om orsaken. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner. Varorna måste return unuesd och innehåller alla originalförpackning och etiketter. Efter att ha mottagit returvara , kommer vi att återbetala din full betalning.
  4. utbyten

  Att byta en produkt måste du maila oss och informera oss om orsaken. Vi kommer då att ge dig ytterligare instruktioner. Varorna kan bytas under förhållanden unuesd och i ursprungligt skick med alla originalförpackning och etiketter. När de återvänder ett objekt för ett utbyte, se till att ditt namn, adress, telefonnummer och instruktioner tydligt.
  Vi rekommenderar starkt att du använder spårbar leverans. Om dina varor förlorar på vägen, kan du spåra rederiet. För utländska order denna process kan ibland ta upp till 30 dagar.
  5. Försäkring

  Du behöver inte betala extra pengar för försäkringen. Rederiet kommer att ansvara för alla de föremål som de åtar sig. Över 99% av posterna kommer att levereras på ett säkert sätt. I fall ditt objekt vilse eller skadas, kommer vi att ansvara för hälften av förlusten.
  Back